СЕЗОН 2020-2021 

Изисквания за право на записване в клуба

     Изискванията за записване и селекция на състезателите във Витоша ски клуб се основават на следните критерии:

     Школата към клуба, е първоначалното ниво на новоприетите кандитат състезатели. В нея ще участват и състезатели с по-слаби резултати с цел повишаване на качествата и уменията си, деца с малък брой присъствия на тренировки и деца по преценка на треньорите.

 

     В представителният отбор на клуба вземат участие деца, които имат минимум 75% присъствие в общия брой тренировки на школата, преценка на треньора и ще се провеждат контролни времеизмервания през зимният период.

 

     Всеки състезател от клуба е задължен да присъства минимум 70% от тренировъчните занимания на сняг и 50% от тренировките за кондиционна подготовка.

 

 Участие в състезания:

     В състезанията за купа "Витоша ски", както и в някои подбрани състезания от вътрешния календар на БФСки ще вземат участие всички членове на клуба във възрастовите групи.

     За всички останали състезания от националният календар ще участват само състезателите от представителния отбор.

 

Кандидати за записване в клуба:

     Умеещи да карат ски - изпит на сняг за демонстрация на техните скиорски умения пред ръководството на клуба.    

  1. Школа - 2000 лв.

     Цената включва: ежедневно обучение от треньорите на клуба, Планинска застраховка, сезонна ски карта за ски зони Алеко и Ветровала, както и Боровец, 20% отстъпка за втори и трети член на семейството, заплащане на  разходите за участието е в определените състезания.

  2. Представителен отбор:

 Състезатели 6г - 12г - 1800 лв 

 Състезатели 12г - 14г. + юноши и девойки - 2100 лв.

     Таксите са за целогодишни тренировъчни занимания, включват сезонна ски карта за ски зони Алеко, Ветровала и Боровец, Планинска застраховка, 10% отстъпка за втори и трети член на семейството, заплащане на 50% от всички разходи на състезателите и треньорите в лагерни условия  в България и чужбина, заплащане на 100% от разходите на състезателите при участие в състезанията от календара на БФСки.

 

Бонусна система:

     Картотекирани състезатели: за 3 (три) класирания в топ 3 от Държавният шампионат,както и постигане на личните цели - освобождаване от всички разходи на съответния член.

     Подготвителната група: за класиране – 1во място, в последната ранглиста за сезона - освобождаване от такса; за над 75% присъствия през зимният тренировъчен цикъл и 60% присъствие през летния – заплащане на 50% от таксата, за подобряване на резултатите в контролните и преценка на треньора - материални награди (щеки или ръкавици, или каска, или очила)

     Таксите заплащани от членовете на клуба се заплащат на годишна база.

 

 
*Разходите от личен характер са за сметка на членовете на клуба.

 
     Сборният пункт за тренировъчните занимания в ски зони Алеко и Ветровала, както отпътуване за лагери ще бъде долна станция на кабинковия лифт Симеоново - Алеко.

 

Електронна поща на Витоша ски клуб: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

f t g
Copyright © 2024 www.vitoshaskiteam.com, © 2024 Design & Scripting by [xt]